Är det inte på tiden att vi digitaliserar HR?

SupportMe stöder ditt HR-arbete digitalt och finns till för dig som vill stärka din närvaro och ditt kunnande i arbetslivet. Här får du hjälp och kunskap i frågor som rör arbetslivet. Vi hjälper dig vidare i frågor som rör kommunikation och ledarskap på arbetsplatsen. Via vår chat kan du boka våra experttjänster. I vår webbshop hittar du dokument, avtal och föreläsningar som stöder HR-arbetet på jobbet.

Är det inte på tiden att vi digitaliserar HR?

Får vi någonsin för mycket av det goda?

Det finns inget som återkommer så mycket i mitt jobb inom intern kommunikation som “vi får ingen information”, “vi fick inte den rätta informationen” eller “vi kommunicerar för dåligt”. 

Våra experter

Våra experter hjälper dig med kunskap i frågor som rör arbetslivet. Boka tid direkt i vår chat.

Nyheter

Satsa på välmåendet och orka bättre

Trots sommarvärmen och ljusa dagar upplever många en trötthet som inte försvinner. Det är dags att stanna upp och lyssna på vad kroppen behöver. Coach Carina Granö-Träskelin berättar vad kan göra för att må bättre.

Våga fråga – öppnar upp för en bättre kommunikation

Inför hösten finns det skäl att jobba på kommunikationen på arbetsplatsen. När anställda får börja återvända till kontoren gäller det att hitta sätt att föra samman teamet igen!

5 skäl att jobba utomhus i sommar

5 skäl att jobba utomhus i sommar Jobba effektivt i sommar samtidigt som du njuter av solen och värmen – …

Det här med att släppa taget

Mina yngsta barn älskar Frozenfilmerna och jag har inte ens på koll hur många Frozendockor vi har hemma. “Let it go” sjunger den yngsta och leker Elsa framför spegeln med en plastmikrofon i handen. Hennes lockar faller sött framför ansiktet och runt munnen lyser spår av att hon igen inventerat frysen och ätit glass. Som barn är man ganska bra på att leva i stunden. Att leva här och nu med alla känslor som finns på skalan. 

Träffa rätt i rekryteringen

Är det dags att hitta nya talanger till ditt företag? Det är lätt hänt att man vill gå på magkänslan när man anställer ny personal. För företagets bästa bör man ändå satsa på kompetensbaserad rekrytering. Vi berättar hur du gör!

Nya ansikten i teamet ger ny glöd

Har ditt team tappat gnistan? Då kan en ny teammedlem vara lösningen. Våga bryta de mönster som finns på arbetsplatsen – det ökar kreativiteten.

ll_20200110_0775

För framtidens HR-arbete

Syftet för all HR-verksamhet är att tillgodose grundläggande processer och planer för personalens välmående och utveckling. En frisk och motiverad personalstyrka ska alltid vara målsättningen. Ett välfungerande HR-arbete ser till att allt flyter. Via  SupportMe får du snabbt, proffsigt och förmånligt stöd digitalt. För vi tror att många behöver stöd på jobbet.

Våra konsulter kommer ut till dig

Vår mission är att skapa ett hållbart och välmående arbetsliv. Vi finns här för alla som söker kunskap, stöd och utveckling – både digitalt och IRL. Oavsett om du är chef, teamledare eller medarbetare servar vi dig i frågor som rör arbetsliv, arbetsklimat och arbetsvälmående. Om vi inte har svaret direkt hjälper vi dig vidare. Vår kompetens ligger i huvudsak inom ledarskap och kommunikation. Våra experttjänster kan bokas via chatten eller per e-post.