Tänker du ofta på kompetens, förändring och learnability i arbetslivet?

 


Då har du hittat rätt.

SupportMe stöder ditt HR-arbete digitalt och finns till för dig som vill stärka din närvaro och ditt kunnande i arbetslivet. Sajten är också till för dig som står vid ett vägskäl och funderar på nya företagsideer eller rent av att skapa nya innovationsprojekt, men behöver analys och inspiration.

SupportMe är en digital HR-avdelning. Den är en nytänkande och stödjande lösning som omfamnar de mest elementära behoven som ett företag dagligen ska leverera. De massiva HR-avdelningarnas tid är förbi. HR-arbetet är här och nu och utförs på flera håll i ett företag eller i en organisation. Ansvaret för en personal finns långt hos mellanchefer och de behöver stöd i sin vardag. SupportMe fungerar på tre olika språk och ser till att alla medarbetare får stöd – oberoende av bransch och härkomst.

Här får du hjälp och kunskap i frågor som rör arbetslivet. Med hjälp av vår chat kan du konsultera oss i frågor som rör kommunikation, juridik, ledarskap, arbetshandledning och välmående på arbetsplatsen. I vår webbshop kan du ladda ner dokument, avtal och föreläsningar som stöder HR-arbetet på jobbet.

 

SupportMe ägs av kommunikationsbyrån Bertills & Jung. SupportMe görs i samarbete med TwoSisters Consultation, YourCoach, Lextera Law, A-zeta Consulting samt Björn Helsing, Carina Granö-Träskelin och Anna-Karin Mickwitz.