Carina Granö-Träskelin ny coach på SupportMe

 

Den här våren har digitala lösningar blivit en del av vardagen –  också i välmåendebranschen. Nu utökar SupportMe sitt nätverk och välkomnar med coach Carina Granö-Träskelin i teamet. 

I en bransch där det mesta görs på plats tillsammans med kunden har coronapandemin ställt till det. Restriktionerna medför hårda utmaningar för välmåendebranschen, men Granö-Träskelin ser ändå positivt på tillvaron.

– Coronan har fört med sig massor av digitala lösningar och i dag gör jag de flesta av mina coachingar online. Vi står inför en förändring i samhället. Någonting nytt håller på att växa fram som ett resultat av pandemin.

Samtidigt menar Granö-Träskelin att vi inte kan blunda för den förväntade uppgången i arbetslöshetssiffror och permitteringar. 

– Jag tror att många kommer att känna otrygghet i sommar när vi försöker hitta vår plats i krisen. I det läge kan en coach hjälpa  både individer och team. Nu är det viktigt att ge sin framtidstro en boost. Tillsammans nystar vi fram vad som är viktigt för dig och vad just du är bra på, sådant som bidrar till att du hittar tillbaka till tryggheten i dig själv mitt kaoset.

 

 

Med över 20 års erfarenhet av att jobba med kommunikation på olika sätt är Carina en trygg och erfaren coach. Hon är certifierad coach (ACC), diplomerad stress- och friskvårdsterapeut, qigonginstruktör och dessutom politices magister.

Sedan hösten 2012 är Carina Granö-Träskelin egenföretagare med sitt välmåendecenter Wasa Wellness.  Granö-Träskelin har själv byggt upp företaget och förvandlat en tidigare allmän bastu till en oas för välmående mitt i Vasa centrum. 

– För mig är ord som respekt, glädje och äkta synliga i allt det jag gör. Jag gillar att anta nya utmaningar och har varit en ledare under hela mitt liv.

Granö-Träskelin ser fram emot att möta människors livsöden på ett nytt sätt i en ny samarbetsform. 

– Jag ser mycket fram emot att bli en del av SupportMe. Att få bli en del av ett framåtsträvande, varmt och entusiastiskt team är en riktigt förmån, som jag bara inte kunde tacka nej till. Jag kommer även att få chansen att utvecklas som människa och coach i och med de nya utmaningar som SupportMe för in i mitt liv.

 


 

Har du frågor om Carina Granö-Träskelins tjänster?
Boka tid för ett inledande möte, antingen per e-post info@supportme.fi
eller via chatten nere i högra hörnet.