Kompetens

Kompetensutveckling och kunskap är alltid en färskvara. I dag förväntas du som del av ett team, som ledare eller som HR-ansvarig ta in ny kunskap snabbt och flexibelt. HR-sektorn och teamen överlag skall kunna utvecklas snabbare än någonsin tidigare. Det här har vi på Supportme tänkt på. Här hittar du viktig kompetensutveckling som kan handla om både föreläsningar och textdokument med råd och anvisningar. Hur ökar du till exepmpel företagets digitala kompetens  – vilka är de första stegen du tar och hur hanterar du kommunikationen och kraven internt? Eller  hur skapar du en bas för en engen strategi kring sociala medier? Hur tänker du kring sociala medier överlag – vet du om vilken potential det finns kring opinionsbildning? Och hur sköter ni kommunikationen och PR hos er?

Kompetensutveckling i sig är en konkurrensfaktor idag – både för företag och för dig som individ. Supportme ringar in områden där kompetensutvecklingen behövs och innehållet fungerar för de flesta. Hittar du frågor eller områden där du tycker att vi borde djupdyka så är du mycket välkommen att tipsa oss!

För dig som är medlem har du alltid tillgång till all information och innehåll. Vill du vända dig till webbshopen så hittar du utbudet här: