Viktor Ekman ny sakkunnig på Supportme

Supportme-nätverket växer med fart! Vi är stolta över att kunna presentera Viktor Ekman, vd för Aliceco-consulting, som en del av Supportme. Viktor Ekman stärker samtidigt den ekonomiska rådgivningen på SupportMe. 

– Just nu ser vi att entreprenörskapet förändras. Det finns traditionella företag med lång historia och tydlig struktur, men som har utmaningar med att möta tidens krav och att behålla kompetent arbetskraft. Men det finns också allt flera unga och kreativa startup-bolag, som behöver hjälp med att skapa stabilitet under snabb tillväxt, säger Viktor Ekman.

Här kan Viktor Ekman med Aliceco-consulting erbjuda ett tryggt och professionellt stöd då företag vill växa och utvecklas.

Viktor Ekman har erfarenhet av högpresterande företag, organisationer och offentlig sektor. Han jobbar under ledorden nära, personligt och proffsigt och med tre olika helheter; hållbarhet, lönsamhet och verksamhetsutveckling. Alicecos konsultationer utgår ifrån verksamhetsfilosofin ATTACC© för att nå effektivisering, lönsamhetsoptimering och hållbara relationer.

Viktor Ekman började sin karriär i familjeföretaget Ekmans bussar i Jakobstad. Det gav honom en unik insikt i transportbranschens möjligheter och utmaningar. Under några år bodde Ekman i Sverige för att skaffa sig internationell erfarenhet.

-Jag brinner för den österbottniska entreprenörsandan och vill ta den till nästa nivå för att möta de utmaningar som all verksamhet kommer att stå inför i dagens föränderliga värld, säger Viktor Ekman.


Känner du att ditt företags verksamhet kunde effektiviseras ytterligare?
Lämna in dina kontaktuppgifter via kundsupporten, så bokar vi in ett inledande möte med Aliceco-consulting och Viktor Ekman.