Våga utveckla och förändra

Försommaren bjöd på en riktig värmebölja passligt då restaurangernas restriktioner lättade. Som ett plåster på såren efter att caféer och restauranger kämpat på med olika take away-lösningar under flera månader. SupportMes rådgivare inom restaurangbranschen, Björn Helsing vill blicka framåt. Det finns ett behov av förändring, anser han.

Pandemin kommer sannolikt att föra med sig ett ändrat köpbeteende och tuffare ekonomiska tider. Det blir kanske inte lika många restaurangbesök som förr. Det här kommer att vara en utmaning för varje krögare.

Målet är ju att kunderna också i fortsättningen ska strömma in.

Varje kund behöver därför känna ett mervärde av att gå ut och äta på restaurang. Att man får det där lilla extra.

Nu om någonsin behöver man verkligen sticka ut ur mängden.

Med sina 30 år långa erfarenhet inom branschen, ser Helsing att det nu är ett ypperligt läge för restauranger att våga utvecklas och förändras.

Kanske du som krögare redan har en färdig idé? Ett tanke om hur du vill utveckla just din verksamhet eller restaurang.

Här kan en utomstående sakkunnig vara ett utmärkt stöd. Med sin breda erfarenhet kan Helsing hjälpa till att forma den idén från tanke till handling.

 


Krögare, har du funderat på att utveckla din verksamhet? Hur vill du möta hösten och ett ändrat köpbeteende?

Behöver du rådgivning, tveka då inte att ta kontakt!
Chatten är öppen varje vardag kl. 9-15.
Du kan även sända e-post till info@supportme.fi.