SupportMe görs av riktiga människor för riktiga människor

 


Vår mission är att skapa ett hållbart och välmående arbetsliv. Vi finns här för alla som söker kunskap, stöd och utveckling – både digitalt och IRL. Oavsett om du är chef, teamledare eller medarbetare servar vi dig i frågor som rör arbetsliv, arbetsklimat och arbetsvälmående. Om vi inte har svaret direkt hjälper vi dig vidare. Vår kompetens ligger i huvudsak inom ledarskap, kommunikation, juridik, arbetshandledning och rekrytering. Vår chat fungerar som en daglig support och våra experttjänster kan bokas via chatten.

 

SupportConsulting
Yasmine Hedman, Bertills & Jung

Yasmine Hedman är HR-konsult på SupportMe. Hon har har tidigare jobbat inom rättsförvaltningen med sociala och ekonomiska frågor. Hedman har arbetserfarenhet från både den privata och den offentliga sektorn samt från organisationer. Hon är utbildad politices magister inom folkrätt, offentlig rätt, privaträtt och statskunskap.

Via SupportMe handleder hon dig digitalt eller ute på på fältet i frågor som rör personalen och vardagen på arbetsplatsen. Det kan handla om personalplaner, kompetensombesörjning med mera. Yasmine Hedman tar emot alla frågor som kommer till chatten och hjälper dig vidare.

 

Kommunikation & ledarskap
Bertills & Jung

Anna Bertills och Linn Jung driver kommunikationsbyrå Bertills & Jung. Kommunikation och ledarskap handlar om att lösa problem på kreativa sätt och ta fram budskap som säljer och väcker känslor. Inom SupportMe föreläser Bertills & Jung, handleder och analyserar kommunikation och ledarskap.

Anna Bertills är statsvetare men har arbetat med intressebevakning på nationell nivå. Statsförvaltning, politik och samhällsrelationer tillhör Annas paradgrenar. Linn Jung är journalist och har jobbat som kommersiell medieproducent och skribent i tidnings- och mediebranschen. Mest med copywriting, webb och sociala medier.

 

Arbetshandledning & coaching
TwoSisters Consultation

Systrarna Jenny Julin och Anna Nordmyr driver företaget TwoSisters Consultation. Sedan dryga tio år tillbaka jobbar de med att skapa mentalt och socialt välmående på arbetsplatser. 

Jenny Julin och Anna Nordmyr är sympatiska och empatiska lyssnare som fostrats att arbeta målinriktat via satsningen på idrott. Med känslorna nära till hands låter de passionen till att förstå mänskligt beteende vara drivkraft i att hjälpa andra i arbetslivet. I grunden är Julin magister inom specialpedagogik och utbildad arbetshandledare och organisationskonsult enligt Suomen Työnohjaajats krav. Nordmyr är ekonomie magister och har flera utbildningar inom träning och mentalt välmående.

 

Coaching
Carina Granö-Träskelin

Med över 20 års erfarenhet av att jobba med kommunikation på olika sätt är Carina Granö-Träskelin en trygg och erfaren coach. Hon är certifierad coach (ACC), diplomerad stress- och friskvårdsterapeut, qigonginstruktör och politices magister. Sedan hösten 2012 är Carina Granö-Träskelin egenföretagare med sitt välmåendecenter Wasa Wellness.  Granö-Träskelin har själv byggt upp företaget och förvandlat en tidigare allmän bastu till en oas för välmående mitt i Vasa centrum.

 

 

Dramapedagogik
Dialog – ett dramapedagogiskt resurscenter
Dialog är ett dramapedagogiskt resurscenter med dramapedagogerna Jenny Holm, Anna Moberg och Lotta Ventus i spetsen. Gruppen är verksam främst i Österbotten, men har även uppdrag i andra delar av landet. Dialog jobbar på ett brett område både inom skol- och företagsvärlden samt med olika föreningar och organisationer. Tjänsterna är mångsidiga.

 

Juridik & arbetsrätt
Lextera Law

Anne Lindgren-Slotte driver juristbyrån Lextera Law. Lindgren-Slotte är utbildad juris magister och ekonomie magister samt har genom auskultering i Österbottens tingsrätt fått titeln vicehäradshövding år 2012. På SupportMe erbjuder Lextera Law juridiska tjänster på svenska, finska och engelska.

De flesta människor och företag behöver i något skede av sina liv juridisk rådgivning och hjälp. Juridiska ärenden kan kännas skrämmande och juristbyråer kan ibland kännas svåra att närma sig. Lextera Law är en juristbyrå med låg tröskel att kontakta.

 

Juridik & arbetsrätt
Anna-Karin Mickwitz

Anna-Karin Mickwitz driver en egen juridisk byrå i Helsingfors. Mickwitz är utbildad jurist och vicehäradshövding med 30 års erfarenhet inom branschen bl.a. från olika affärsjuridiska advokatbyråer i Helsingfors.

Anna-Karin Mickwitz expertis ligger i affärsjuridiken. Till specialområden hör bl.a. olika avtal, skadestånd, bolag och andra sammanslutningar samt arbetsavtal och frågor relaterade till arbetsförhållanden.  Anna-Karin betjänar sina klienter på svenska, finska och engelska.

 

Rekrytering & Utvärdering
A-zeta Consulting

Anders Finne är vd för rekryteringsföretaget A-zeta Consulting. Sedan grundandet 2015 stöder A-zeta Consulting organisationer och människor som vill växa och utvecklas. A-zeta Consulting jobbar med rekrytering, styrelseutvärdering, ledarskapskartläggningar och kompetensmatchningar.

Målsättningen är att erbjuda högkvalitativa rekryterings- och utvecklingstjänster till organisationer inom både privata och offentliga sektorn internationellt, men fokus på Norden. Med välfungerande, evidensbaserade metoder hittar A-zeta Consulting rätt personer till rätt poster.

 

Rådgivare, koncept- och produktutveckling
Björn Helsing

Björn Helsings expertis omspänner allt från strategisk rådgivning till produkt- och konceptutveckling. Med sina nästan 30 år i branschen kommer Björn Helsing att främst vända sig till företagare inom restaurang- och eventbranschen.  I rollen som kock, köksmästare, utbildare, strategirådgivare och företagare har han också samlat lång erfarenhet av arbetsledning och personalfrågor.

 

Lönsamhetsoptimering, verksamhetsutveckling, hållbarhetsstrategi
Aliceco Consulting, Viktor Ekman

Aliceco består av konsult Viktor Ekman som stärker gott medarbetarskap och möter upp de förändringsbehov som finns i Finland 2020. Med erfarenhet, kunskap och mod vägleder Aliceco företag och organisationer i ledarskap, lönsamhet och engagemang.

Viktor Ekman har erfarenhet av högpresterande företag, organisationer och offentlig sektor. Han jobbar under ledorden nära, personligt och proffsigt och med tre olika helheter; hållbarhet, lönsamhet och verksamhetsutveckling. Alicecos konsultationer utgår ifrån verksamhetsfilosofin ATTACC© för att nå effektivisering, lönsamhetsoptimering och hållbara relationer.