Lönsamhetsoptimering


Just nu ser vi att entreprenörskapet förändras. Det finns traditionella företag med lång historia och tydlig struktur, men som har utmaningar med att möta tidens krav och att behålla kompetent arbetskraft. Men det finns också allt flera unga och kreativa startup-bolag, som behöver hjälp med att skapa stabilitet under snabb tillväxt, säger Viktor Ekman.

Viktor Ekman med Aliceco Consulting kan erbjuda ett tryggt och professionellt stöd då företag vill växa och utvecklas. Viktor Ekman stärker den ekonomiska rådgivningen på SupportMe.

Viktor Ekman har erfarenhet av högpresterande företag, organisationer och offentlig sektor. Han jobbar under ledorden nära, personligt och proffsigt och med tre olika helheter; hållbarhet, lönsamhet och verksamhetsutveckling.

Alicecos konsultationer utgår ifrån verksamhetsfilosofin ATTACC© för att nå effektivisering, lönsamhetsoptimering och hållbara relationer.


Känner du att ditt företags verksamhet kunde effektiviseras ytterligare?
Lämna in dina kontaktuppgifter via kundsupporten, så bokar vi in ett inledande möte med Aliceco Consulting och Viktor Ekman.