_mg_1345

Viktor Ekman

Lönsamhetsoptimering

Viktor Ekman med Aliceco Consulting kan erbjuda ett professionellt stöd då företag vill växa och utvecklas. Alicecos konsultationer utgår ifrån verksamhetsfilosofin ATTAC© för att nå effektivisering, lönsamhetsoptimering och hållbara relationer. Viktor Ekman har erfarenhet av högpresterande företag, organisationer och offentlig sektor. Han jobbar under ledorden nära, personligt och proffsigt och med tre olika helheter; hållbarhet, lönsamhet och verksamhetsutveckling.


Just nu ser vi att entreprenörskapet förändras. Det finns traditionella företag som har lång historia och en tydlig struktur, men som kanske inte riktigt klarar av att möta nya tidens krav och behålla kompetent arbetskraft. Men det finns också allt fler unga och kreativa startup-bolag som behöver hjälp med verksamhetsutveckling och att skapa stabilitet under snabb tillväxt. Aliceco bistår också vid generationsväxlingar.

Alicecos konsultationer utgår ifrån verksamhetsfilosofin ATTACC© för att nå effektivisering, lönsamhetsoptimering och hållbara relationer. ATTACC© är en arbetsmodell och ett synsätt som stärker det kollektiva ledarskapet. Den innehåller arbetssätt, modeller och verktyg , som när de utförs, lägger grunden till en filosofi och företagskultur som associeras med högpresterande organisationer.


Du kan läsa mera om Aliceco Consulting och ATTACC© här.


Känner du att ditt företags verksamhet kunde effektiviseras ytterligare?
Lämna in dina kontaktuppgifter via kundsupporten, så bokar vi in ett inledande möte med Aliceco Consulting och Viktor Ekman.

Relaterade nyheter

Ekman: Det här är viktigt i ledarskapet framåt

En oviss tid börjar närma sitt slut, och det är dags att se framåt. Vad är nästa steg för dagens ledare? Viktor Ekman, VD för Aliceco Consulting, diskuterar de utmaningar som företag står inför i den närmsta framtiden. 

Lönsamhetsoptimering handlar om detektivarbete

Viktor Ekman, vd för Aliceco-consulting, jobbar med tre helheter: hållbarhet, lönsamhet och verksamhetsutveckling. I en oviss tid med utmaningar för de flesta företag snurrar tankarna ofta kring just lönsamheten. Den globala ekonomin är väldigt osäker och så också den nationella. Vad väntar egentligen i höst? Och hur skall vår verksamhet kunna klara sig stärkt genom krisen?

Viktor Ekman ny sakkunnig på Supportme

Supportme-nätverket växer med fart! Vi är stolta över att kunna presentera Viktor Ekman, vd för Aliceco-consulting, som en del av Supportme. Viktor Ekman stärker samtidigt den ekonomiska rådgivningen på SupportMe.