Lextera Law är här för att hjälpa dig

Jurist Anne Lindgren-Slotte med Lextera Law vill vara din juristbyrå med låg tröskel. Vänta inte för länge med att ta kontakt, om du grubblar över någonting, uppmanar hon. Anne Lindgren-Slotte är också en av SupportMes juridiska rådgivare. 

 

Anne Lindgren-Slotte driver sin egen juristbyrå Lextera Law med kontor i Vasa och mottagning också i Jakobstad. Nytt för i höst är pop up-kontor både i Nykarleby och i Vörå. 

Precis som namnet redan återspeglar vill Lextera Law vara en jordnära juristbyrå med låg tröskel. De flesta människor och företag behöver i något skede av sina liv juridisk rådgivning och hjälp. För Anne Lindgren-Slotte är det därför viktigt att kunna erbjuda lättillgänglig, noggrann och flexibel juridisk rådgivning. 

– Till mig kan man vända sig i ärenden allt från arbetsavtalsinnehåll till uppsägnings- och hävningsrelaterade frågor. Förutom arbetsrättsliga ärenden sköter jag även andra juridiska ärenden.

Förutom tillgängligheten, lägger Anne Lindgren-Slotte stor vikt på ett ordentligt förarbete. 

– För att få ett så bra slutresultat som möjligt behövs en god kommunikation liksom noggrannhet och flexibilitet. Vi går alltid igenom vilka möjligheter som finns med just din situation som utgångspunkt. 

Lextera Law erbjuder juridisk rådgivning åt privatpersoner, företag, föreningar och samfund.

Anne Lindgren-Slotte är utbildad juris magister och ekonomie magister samt vicehäradshövding.  Hon har en bred och mångsidig erfarenhet bland annat från domstol, arbetarskyddsmyndigheten, revisionssammanslutning och olika advokatbyråer.  

Varför inte göra till en vana att träffa din jurist årligen för att gå igenom att alla dokument och ärenden är i skick?


Anne Lindgren-Slotte har du nu möjlighet att träffa förutom i Vasa också i Jakobstad, Nykarleby och Vörå där hon håller pop up-kontor. Kolla datum och bokningar här.
Spana in också Lextera Laws videoföreläsning och dokumentmallar i webbshoppen.