img_0011

Bertills & Jung

God kommunikation utgör grunden för välmående arbetsklimat och ett gott ledarskap. En god kommunikation svarar på både interna och externa behov. För att lyckas med den externa kommunikationen måste kommunikationen också fungera internt. Att bygga upp en hållbar kommunikation handlar också om att stärka företagskulturen och ta fram värderingar som alla medarbetare bottnar i.

 


God kommunikation
utgör grunden för välmående arbetsklimat och ett gott ledarskap. En god kommunikation svarar på både interna och externa behov. För att lyckas med den externa kommunikationen måste kommunikationen också fungera internt. Att bygga upp en hållbar kommunikation handlar också om att stärka företagskulturen och ta fram värderingar som alla medarbetare bottnar i.

Bertills & Jung handleder i frågor som rör kommunikation och ledarskap. Vi hjälper, stöder och utbildar i ledarskap, förändring och utveckling. Men också praktiskt i sociala medier, varumärke och innehållsproduktion. Vi utgår alltid från relationer och kommunikation människor emellan.

 

Varför lönar det sig att satsa på kommunikation?

  • Vi säljer mer om alla jobbar mot samma mål.
  • Vi mår bättre när alla jobbar efter samma värderingar.
  • Vi stärker relationen med kunder, både med existerande och blivande.
  • Vi får en varmare stämning i kafferummet.
  • Vi stärker vårt varumärke både digitalt och IRL.

 


Boka tid för ett digitalt möte (60 minuter) via chatten.
Timtaxan för kommunikation och ledarskap är 50 euro + moms.

Relaterade nyheter

Anna Bertills: Utgå från att alla vill det goda

Kan jag inspirera just nu? Var finns mina tankar som bäst? När kan själva peppandet köra rakt ner i diket? Och hur mottagliga är olika team för budskap som blir mera “pepp och styrka? Speciellt efter ett år som 2020.

Anna Bertills: Bra jobbat – men hur långt räcker det?

Anna Bertills skriver om att feedbacka, återkoppla eller helt enkelt att ge respons. Det finns ingen medelväg och inte heller en ursäkt för att inte kunna ge både bra och mindre bra feedback. Men visst är det svårt!

Anna Bertills: Underskatta aldrig ett riktigt bra småsnack

Kallprat, varmprat, småsnack. Kärt barn har många namn. Anna Bertills skriver om hur man digitalt kan komma fram med ny form av småprat.