SupportConsulting

SupportConsulting on tilapäinen HR-tuki, joka ohjaa henkilöstöä paikan päällä. HR-konsulttimme auttavat työympäristön, työhyvinvoinnin ja päivittäisten prosessien kehittämisessä. 

Yrityksen HR-työ koskee työnantajan ja työntekijän välistä suhdetta. Kestävä henkilöstötyö vaati aikaa ja resursseja. Monella yritykselle se on kuitenkin vaikeaa arjen ja toiminnan pyöriessä täydellä teholla. Siitä huolimatta jokainen yritys tarvitsee tukevan pohjan pystyäkseen kehittymään. Tarvitaan sekä lyhyen, että pitkän tähtäimen strategioita. HR-konsulttimme auttavat sekä tilapäisissä että pitkäaikaisissa tehtävissä.


SupportConsulting-palvelut

 

Henkilöstösuunnitelmat ja -käsikirjat

Laadimme yhdessä henkilöstösuunnitelman, joka on sinun tärkein HR-työvälineesi. Tämä tapahtuu dokumentoinnin avulla, mutta tarvittaessa voimme järjestää myös koulutuspäivän, jolloin käymme läpi yrityksen tärkeimmät raamit. Voimme myös laatia muita keskeisiä dokumentteja ja suunnitelmia yhteistyössä kanssasi.

Sosiaalisen median käytännöt

Luomme yhdessä hyvät käytännön sosiaalisen median käyttöön. Monelle työnantajalle tämä on jo itsestäänselvyys. Sosiaalisen median käytäntöihin sisältyy myös riskien hallinta sekä inspiraatiota työpaikan brändin vahvistamiseen.

Viestintäsuunnitelma

Sisäinen ja ulkoinen viestintä kulkevat käsi kädessä ja elävät jatkuvasti rinnakkain. Yhdessä kartoitamme ja laadimme yritykselle kestävän viestintäsuunnitelman, joka vastaa toiminnan tarpeisiin. Tarpeen mukaan autamme ja tuemme myös viestintäsuunnitelman toimeenpanossa.


Onko sinulla kysymyksiä SupportConsulting palveluista?
Vara aika alkutapaamiseen.


info@supportme.fi
+358 50 354 27 20