Lextera Law on täällä sinua varten

Lakimies Anne Lindgren-Slotte ja Lextera Law haluaa olla sinulle matalan kynnyksen lakiasiaintoimisto. Älä jää liian kauan pohtimaan ja miettimään ongelmia, kehottaa Anne-Lindgren-Slotte, joka toimii myös SupportMen oikeudellisena neuvonantajana. 

Lakiasiaintoimisto Lextera Law toimii sekä Vaasassa että Pietarsaaressa. Syksystä lähtien Lexteralla on myös pop up-konttorit Uudessakaarlepyyssä ja Vöyrillä. 

Niin kuin nimi jo kuvastaa, Lextera Law haluaa olla maanläheinen ja matalan kynnyksen lakiasiaintoimisto. Suurin osa ihmisistä ja yrityksistä tarvitsevat elämänsä aikana oikeudellista neuvontaa ja apua. Anne Lindberg-Slotte haluaa siksi tarjota helposti lähestyvää, osaavaa ja joustavaa lainopillista neuvontaa.

– Voin auttaa kysymyksissä, jotka liittyvät esimerkiksi työsopimusten sisältöön, irtisanomisiin tai työsopimusten purkuihin. Työoikeuden eri osa-alueiden lisäksi autan myös muissa juridisissa ongelmissa ja kysymyksissä. 

Huolellinen taustatyö on erittäin tärkeä Anne Lindgren-Slottelle.  

– Mahdollisimman hyvän juridisen lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitaan hyvää vuorovaikutusta, huolellisuutta ja joustavuutta. Käymme aina yhdessä läpi mitkä mahdollisuudet ovat juuri sinun tilanteesi lähtökohtana.

Lextera Law tarjoaa lainopillista neuvontaa sekä yksityishenkilöille, yhdistyksille että yrityksille. 

Anne Lindberg-Slotte on oikeustieteen maisteri, kauppatieteen maisteri ja varatuomari. Hänellä on laaja ja monipuolinen kokemus muun muassa tuomioistuimesta, asianajotoimistoista ja työsuojeluvirastosta. 

Miksipä ei ottaa tavaksi tavata juristisi kerran vuodessa, tarkistamassa että kaikki asiakirjat ovat kunnossa ja voimassa?