Asiantuntijamme

Huolehdimme HR-palveluistasi – digitaalisesti


Missionamme on luoda kestävä ja hyvinvoiva työelämä. Olemme tällä sinua varten, kun haet tietoa, tukea ja kehitystä – sekä digitaalisesti että IRL. Riippumatta siitä, oletko johtaja, tiiminvetäjä tai työntekijä, palvelemme sinua työpaikkasi viestintään, lakiasioihin, johtamiseen, työnohjaukseen ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Tarpeen mukaan ohjaamme sinut eteenpäin. Chat-palveluumme toimii päivittäisenä tukenasi, ja sen kautta voit varata ajan myös asiantuntijoillemme.


SupportConsulting
Yasmine Hedman, Bertills & Jung

Yasmine Hedman toimii SupportMe:n HR-konsulttina. Hän on aiemmin työskennellyt oikeushallinnossa sosiaalisten ja taloudellisten asioiden parissa. Hän on koulutukseltaan valtiotieteen maisteeri ja on opiskellut mm. kansainvälistä oikeutta ja julkis- ja yksityisoikeutta. SupportMe:ssa hän opastaa sinua digitaalisesti tai paikan päällä henkilöstöön ja työn arkeen liittyvissä kysymyksissä. Kyse voi olla esimerkiksi henkilöstösuunnitelmista, henkilöstökäsikirjoista tai sosiaalisen median käytännöistä. Yasmine Hedman ottaa vastaan kaikki kysymykset ja yhteydenottopyynnöt chat-palvelussamme ja ohjeistaa tarpeen mukaan eteenpäin.

 

 

 

Viestintä & johtaminen
Bertills & Jung

Anna Bertills ja Linn Jung pyörittävät viestintätoimisto Bertills & Jungia. Viestintä ja johtaminen on luovaa ongelmanratkaisua.  Me autamme sinua löytämään ja muotoilemaan viestejä, jotka välittävät tunteita ja lisäävät myyntiä. Bertills & Jung luennoi, analysoi ja ohjeistaa viestinnästä ja johtamisesta. Anna Bertills on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri. Hän on työskennellyt viimeiset 15 vuotta vaativissa edunvalvontatehtävissä. Linn Jung on toimittaja, joka on toiminut kaupallisena mediatuottajana.

 

 

 

Työnohjaus ja valmennus
TwoSisters Consultation

Sisarukset Anna Nordmyr ja Jenny Julin työskentelevät sekä yhdessä että erikseen henkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin parissa työpaikoilla. Anna on työskennellyt hyvinvoinnin parissa vuodesta 2007 asti ja Jenny vuodesta 2011. Julin on alun perin erityisopettaja, mutta myös Suomen Työnohjaajien vaatimusten mukaisesti koulutettu työnohjaaja ja organisaatiokonsultti. Nordmyr on kauppatieteiden maisteri, ja hänellä on useita valmennuksen ja henkisen hyvinvoinnin tutkintoja.

 

 

 

 

Lakiasiat ja työoikeus
Lextera Law

Lextera Law on maanläheinen ja osaava matalan kynnyksen lakitoimisto.  Anne Lindgren-Slotte on oikeustieteen maisteri, kauppatieteiden maisteri ja varatuomari. Lextera Law tarjoaa lakipalveluita ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Useimmat ihmiset ja yritykset tarvitsevat jossain kohtaa elämäänsä juridista neuvontaa ja apua. Lakiasiat voivat tuntua pelottavilta, ja lakitoimistoja voi olla vaikea lähestyä. Lextera Law haluaa olla sinulle matalan kynnyksen lakitoimisto.

 

 

 

 

Rekrytointi ja valmennus
A-zeta Consulting

Anders Finne on A-zeta Consulting rekrytointiyrityksen toimitusjohtaja. A-zeta Consulting on perustamisvuodestaan 2015 lähtien tukenut organisaatioita ja ihmisiä, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä. A-zeta tarjoa korkealaatuisia rekrytointi- ja kehittämispalveluita, hallitusarviointeja ja johtajuuskartoituksia. Tavoitteena on tarjota kansainvälisesti korkealaatuisia rekrytointi- ja kehittämispalveluita sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioille. Toimivilla ja näyttöön perustuvilla menetelmillä löydämme oikeat henkilöt oikeille paikoille.

 

 

 

Onko sinulla kysymyksiä?
Ota yhteyttä info@supportme.fi