Etusivu

Huolehdimme HR-palveluistasi – digitaalisesti

SupportMe vahvistaa johtajuutta, työilmapiiriä ja asiantuntemusta.

Kuukauden artikkeli

Näin valmistaudut työn alkuun syksyllä

Kesäloma on loppumassa ja on aika palata takaisin töihin. Coach Carina Granö-Träskelin antaa sinulle 4 vinkkiä, joilla teet töihin paluusta miellyttävämpää. 

SupportMe on uusi digitaalinen HR-osasto, jossa voit konsultoida meitä työpaikkasi viestintään, lakiasioihin, johtamiseen, työnohjaukseen ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä chatin välityksellä. Nettikaupastamme voit ladata työpaikkasi henkilöstöasioiden hoitamista tukevia dokumentteja, sopimuksia ja luentoja.

Verkkokauppa

Näin hoidat työnantajana työhaastattelu digitaalisesti 

Näinä aikoina yhä useampi työhaastattelu hoidetaat digitaalisesti videohaastatteluna. A-zeta Consultingin rekrytointikonsultit Janina Björk ja Josefin Anderssén listaa viisi vinkkiä miten sinä, työnantajana, onnistut videohaastatteluissa. 

“Palaamme vielä normaaliin tilanteeseen”, Kenneth Bondas, Merimies-unionin liittosihteeri uskoo

Kysyimme Kenneth Bondasilta merenkulun tilanteesta ja hänen ajatuksistaan johtamisesta.    1. Kerro lyhyesti taustastasi ja mitä teet työksesi?  – Olen …

Anna Nordmyr: “ Päivä kerrallaan on nyt koetuksella”

Sopeutuminen vaatii omaa aikansa, Mutta on joitakin asioita, mitä me kaikki voidaan tehdä helpottaaksemme tilannetta, Työnohjaaja Anna Nordmyr antaa 6 neuvoa, jotka auttavat meitä käsittelemään tämän hetkistä tilannetta. 

Miten valmistautua työpaikan hankaliin keskusteluihin?

Esimiehenä joutuu väistämättä joskus pitämään hankalia ja vaikeita keskusteluja alaisten kanssa. Juristi Anne Lindgren-Slotte kertoo meille 8 neuvoa, jotka on hyvä muistaa kun on aika ottaa hankalia tai ikäviä asioita puheeksi.

SupportMe: #SupportYourLocals

Monelle yritykselle nämä ovat vaikeita aikoja ja nyt on aika muuttaa ajattelutapaa, jotta yritys pysyisi pystyssä. Haluamme siksi nostaa esiin muutamia vaasalaisia yrittäjiä. Juttelimme Karisman Carola Svahn-Salomäen, Loftetin Kenny Sundqvistin ja Liisa Kosken Johanna Kuoppamäen kanssa miten he ovat sopeutuneet tähän uuteen tilanteeseen. 

Kotikonttori näyttää hyvältä, mutta miten se toimii käytännössä?

Somessa näkyy tällä hetkellä paljon kuvia kotikonttoreista. Lapset tekevät läksyjä keittiöpöydän ääressä. Aikuiset juovat kahvia sylissään kannettava tietokone.Kaikki tämä on …

skarmavbild-2020-01-08-kl-15-24-02-2

Kysy juristilta!

SupportMe:n asiantuntijat auttavat sinua kysymyksissä, jotka liittyvät työpaikkasi viestintään, lakiasioihin, johtamiseen, työnohjaukseen ja työhyvinvointiin.  Lakitoimisto Lextera Law:n juristi Anne Lindgren-Slotte neuvoo sinua työhön liittyvissä lakiasioissa. Voit varata ajan tapaamiseen verkossa tai paikan päällä. Kysy aikoja ja hintatietoja chatista!

skarmavbild-2020-01-08-kl-15-31-43-2

Valitetaanko työpaikallasi paljon?

Siinä tapauksessa työnohjaus voi olla oikea tukimuoto teille. TwoSisters Consultationin Anna Nordmyr ja Jenny Julin toimivat SupportMe:n työohjaajina ja valmentajina. Voit varata sekä digitaalisen ajan että tavata heitä kasvotusten. Chat-palvelustamme voit kysyä sekä ajanvarauksesta että hintatietoja.

 

Olisiko jo aika digitalisoida HR-palvelut?

Kaiken HR-toiminnan tarkoituksena on huolehtia henkilöstön työhyvinvoinnin ja kehityksen perustavanlaatuisista prosesseista ja suunnitelmista. Toimiva HR-työ varmistaa, että työt sujuvat hyvin. SupportMe tarjoaa nopeaa, asiantuntevaa ja edullista digitaalista tukea. Uskomme nimittäin, että moni kaipaa työssään tukea.

skarmavbild-2020-01-08-kl-15-54-04-2

Sisäinen ja ulkoinen viestintä kuuluvat yhteen

SupportMe:ssä Bertills & Jung sparraa sinua arvopohjaisessa viestinnässä. Voit varata itsellesi verkkotapaamisen tai tulla tapaamaan meitä paikan päälle. Ota yhteyttä chatissa kysyäksesi ajanvarauksesta ja hintatiedoista.