_mg_1746

Dialog

– ett dramapedagogiskt resurscenter

Dramapedagogik

SupportMe samarbetar med Dialog – ett dramapedagogiskt resurscenter som består av dramapedagogerna Jenny Holm, Anna Moberg och Lotta Ventus. Dialog jobbar på ett brett område både inom skol- och företagsvärlden samt med olika organisationer och föreningar.


Dramapedagogik används allt mera inom HR.  Dramapedagogik är en nytänkande metod för att utveckla arbetslivet och arbetsgemenskaper. Inom Norden är det idag en efterfrågad metod och även i Finland har intresset väckts för nya sätt att arbeta med kommunikation och att sammanföra team. 

Dramapedagogik är så mycket mer än teater. Dramapedagogik är ett sätt att handleda och coacha arbetsgemenskaper. Genom rollspel, samarbets- och kommunikationsövningar kan man utveckla gruppdynamiken, nya arbetsmetoder och kundservicen. 

Dialog är ett utmärkt stöd och hjälp för olika arbetsplatser för att tackla förändringar, utveckla sin service och jobba med sammanhållningen i teamet. Dialog erbjuder mångsidiga tjänster, allt från fortbildningar, workshoppar, samarbetsövningar eller program till rekreationsdagar. Gruppen är verksam främst i Österbotten, men har också uppdrag i andra delar av Finland.


Du kan läsa mera om Dialog här.


Har du frågor om Dialogs tjänster?
Ta kontakt i chatten, så berättar vi mera!

 

Relaterade nyheter

Dialog: Se kreativ rekreation som ett alternativ

Varför inte satsa på kreativ rekreation sedan då läget tillåter att teamet återigen kan samlas. Kreativ rekreation boostar teamets spontanitet, utveckling och sociala samvaro. 

5 saker du blir bättre på med hjälp av drama

Dialog – ett dramapedagogiskt resurscenter listar fem färdigheter du och ditt team kan bli bättre på med hjälp av dramapedagogik.

Dialog: Undvik svarta skärmar under digitala möten

Börjar du vara trött på att leda möten med svarta skärmar? Men att slå på kameran under ett digitalt möte är inte alltid så lätt. Det här kan Dialog hjälpa arbetsgemenskaper att bli mera bekväma med.

Hur du kommunicerar har betydelse

Har du koll på vilka signaler som du sänder ut med ditt kroppsspråk och hur du säger det du vill säga? Det har stor betydelse då vi möter varandra inom arbetsgemenskapen, men också då vi träffar våra kunder och våra samarbetspartners.

Så här jobbar Dialog

Det hörs glada, spontana skratt och applåder. Fantasin flödar fritt. Ett team har just föreställt sig en arbetssituation under en workshop tillsammans med Dialog – ett dramapedagogiskt resurscenter. Teamet har en annorlunda fortbildning på gång. 

Har du skärmkompetens?

Mumlande, flackande blickar och bortvända ansikten hör inte hemma i digitala möten. Svarta skärmar förmedlar inte heller reaktioner eller bidrar …