Björn Helsing ny rådgivare på SupportMeNamn: Björn Helsing
Ort: Vörå
Yrke: Rådgivare
Förebild: Rosemari, min lärare i huslig ekonomiCoronakrisen lade hela restaurangbranschen i gungning. SupportMe värvar Björn Helsing som ny rådgivare inom restaurang- och eventbranschen. 

 

Med sina nästan 30 år i branschen kommer Björn Helsing att främst vända sig till företagare inom restaurang- och eventbranschen. Helsings expertis omspänner allt från strategisk rådgivning till produkt- och konceptutveckling. I rollen som kock, köksmästare, utbildare, strategirådgivare och företagare har han sett en hel del svängningar genom åren.

 – Under de senaste decennierna har jag sett många toppar och dalar, upplevt konjunkturer och sett trender komma och gå. Men det är ju det här jag brinner för! Restaurangbranschen är en speciell bransch. Här sliter vi hårt och tempot är högt.

 Det var i Umeå som karriären tog fart och Helsing upptäckte snabbt att han gillade strategier, tempo och ledarskap. Han ser ett ständigt behov av kompetensutveckling.

– Jag tycker det är som mest roligt när man är i uppstartsfasen, jag njuter av uppförsbackar och tycker om att trampa upp stigar som andra kan ta del av!  Min styrka är att jag har jobbat mycket med förändringsprocesser vilket gör att man behöver ha ett ständigt fokus på problemlösning.

Situationen som nu pågår ute i restaurangerna i och med coronakrisen kommer att förändra mycket – och det är i det här läget som restaurangbranschen behöver tänka till.

– Nu behöver många krögare tänka strategiskt. Vi kommer att se ett förändrat konsumentbeteendet och vi behöver jobba med det under en längre period framöver. Det finns mycket vi behöver ta i beaktande och allt måste man inte kunna själv just nu. Använd teamet och  utomstående rådgivare för att snabbare komma till skott med den nya planen för sommaren.Har du frågor om Björn Helsings tjänster?
Boka tid för ett inledande möte, antingen per e-post info@supportme.fi
eller via chatten nere i högra hörnet.