img_0368-3

 

Är du redo att ta nästa steg?

Varje vecka plingar det till i vår mejl. Ambitiösa, duktiga och drivna människor som undrar om jobbmöjligheter och praktikplatser. Unga med drömmar, driv och vilja knackar ofta på och vill ha vägledning i olika frågor som berör karriär och framtid. Samtidigt träffar vi också mer erfarna personer, som redan hunnit en bit in i arbetslivet, men som funderar på nästa steg. Vart är jag på väg? Vad vill jag med mitt arbetsliv? Åt vilket håll blir mitt nästa steg?

Relationer och nätverk är allt i vardagen – i synnerhet i karriären. Därför vill vi samla och sammanföra alla dessa människor som kommer till oss. Nu startar vi affärs- och mentornätverket Better together by Bertills & Jung. En community för alla som är intresserade av att bygga på sin kunskap och träffa nya människor som kan leda oss vidare.

Affärs- och mentornätverket riktar sig både till både entreprenörer och anställda, oberoende kön, boendeort eller målsättningar. Drivkraft är det enda du behöver för att komma med. Medlemsskapet omspänner ett år åt gången och innehåller föreläsningar, nätverksträffar, en sluten FB-grupp och nyhetsbrev. Vi stöder både digitalt och IRL kring frågor som berör karriär och  personlig utveckling.

 

Vem kan komma med?

Affär- och mentornätverket riktar sig till dig som:

  • Vill ta ett nytt steg i livet och utveckla sig själv
  • Är intresserad av att bygga på din kunskap
  • Träffa nya potentiella vänner, kunder och samarbetspartners
  • Funderar över arbetsliv, drömmar och mål

 

Vad vinner jag på att gå med?

Vi erbjuder dig ett starkt nätverk med nya kontakter, hjälpande händer och program (både digitalt och IRL) som tangerar karriär, arbetsliv och utveckling. Det här kan vara ett bra sätt att komma in i arbetslivet redan under studietiden eller när du vill ta nästa steg i karriären. Här tillhör du en tajt community dit du naturligt kan vända dig gällande frågor som rör din bana framåt.

 

Hur ser programmet ut för våren 2021?

 Under våren 2021 håller vi fem digitala föreläsningar (á 60 min).
  • Januari: Nystart – så här hittar du nytt jobb 2021. Gäst: Riksdagsledamot Sandra Bergqvist
  • Februari: Drömjobbet – finns det ens?
  • Mars: Framtidsspan och karriär
  • April: Mod att starta eget
  • Maj: När blev du senast utmanad?

Under slutet av terminen hoppas vi få arrangera en fysisk nätverksträff på Bertills & Jungs kontor i Vasa (25 första som anmäler sig får plats). I medlemsskapet ingår också 6 nyhetsbrev per år, digital coaching och två lunchträffar.

 

Vad kostar medlemsskapet?

Ett medlemsskap kostar 70 € per år.

 

Hur blir jag medlem?

Mejla oss på kontakt@bertillsjung.com, så hör vi av oss med mer info!